dinsdag 31 oktober 2017

Amstelveners aan zet bij ontwerp fietsbrug A9

Inwoners van Amstelveen kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favoriete fietsbrugontwerp. Er valt echt wat te kiezen. Het gaat namelijk tussen vier totaal verschillende ontwerpen. Ik vind het van belang om onze inwoners een stem te geven. En dan juist binnen zoiets groots als het A9-project. Op deze manier wordt de fietsbrug een brug wordt van álle Amstelveners.

Stemmen kan op drie verschillende manieren. Online via www.fietsbrugamstelveen.nl, door de coupon uit het Amstelveens Nieuwsblad (zonder postzegel) op te sturen naar het opgegeven antwoordnummer of door langs te komen bij Belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, boven de bibliotheek).


In alle gevallen is een unieke code nodig. Ieder Amstelveens huishouden ontvangt deze week een brief met twee unieke codes. Iedere code kan slechts één keer gebruikt worden. Stemmen kan t/m dinsdag 14 november. De uitslag volgt begin december. De brug wordt in de laatste fase van het project gebouwd (2024-2026). Dat klinkt nog ver weg, maar het ontwerp moet nu al worden meegenomen in de aanbesteding.

Daarom kunnen Amstelveners nu al stemmen. En ik hoop dat we over uiteindelijk weer een beroep op onze inwoners kunnen doen, bijvoorbeeld over de naam van de brug.

Zie voor het oorspronkelijke bericht: HerbertRaat.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten